567 * JONI KATAJISTO - Palkalla pitää pystyä elämään! 


  • 41V
  • Tarjoilija
  • StaffPoint Oy
  • Marava 701 johtokunnan varajäsen

Pyhäkorvaus pysyy!

"Tervehdys työkaveri! 

Tässä esittäytyy pitkän linjan ammattilainen ravintolamaailmasta. Helsinkiin muutin 2005, Tampereelta. Äidin sekä rakkaan kummitädin tukemana eksyin rakkaaseen, mutta kovin raskaaseen ravintolamaailmaan. Olen työskennellyt useilla suurilla työnantajilla, joten olemme hyvinkin mahdollisesti joskus yhdessä töitä tehneet. Olen ollut maksava PAMin jäsen heti ensimmäisestä työpaikastani lähtien. 

Päätin lähteä ehdolle osastomme, marava 701 johtokuntavaaleihin kaudelle 2022-2023. Johtokunnassa olen toiminut aktiivisesti, erityisesti miettimällä etuja sekä tapahtumia joihin jäsenemme voisivat pienellä omavastuuosuudella osallistua. Pidän myös ääntä nuorten jäsentemme puolesta, koska vahvaa ammattiliittoa ei ole, mikäli emme saa riveihimme uusia alan ammattilaisia joiden tukena voimme yhdessä seistä. 

Asustelen yksin, ja tiedänkin kuinka hankalaa on alamme palkkauksella pärjätä aina kiristyvässä taloustilanteessa. Vuokrat ja korot nousevat mutta palkkamme ei pysy tämän kaiken vauhdissa. Palkalla pitää pystyä elämään pääkaupunkiseudulla! Työvoimapulaa ei ratkaista ainoastaan tuomalla työvoimaa ulkomailta. Reilu korvaus, reilusta ja ammattitaitoisesta työstä! Sunnuntaikorvauksiin ei kosketa!"