ILMOITTAUTUMISET

Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssi. Jäsenhintaan 10€!

Kurssilla opetellaan järjestelmäkameran alkeet. Kurssilla ei käydä läpi kaikkia mahdollisia kameran nappuloita, vaan perusasiat joilla pääsee alkuun. Kurssilla ei ole alkamistai päättymispäivää eli kurssia voi suorittaa ihan omassa tahdissa. Kurssilaisille on oma Nellin kurssilaiset fb-ryhmä, jossa voi olla niin kauan kuin haluaa. Nellilivet järjestetään säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa ja siellä voi kysyä neuvoja. Voit toivoa omaa aihetta liveen. Myös aiempia nauhoitettuja livejä voi katsoa kaikki kurssin osallistujat. 

Verkkokurssin sisältö 

 1. Yleistä järjestelmäkameroista 
 2. Millainen on hyvä kuva? 
 3. Tärkein, eli valo. 
 4. Aukko, ISO, suljinaika 
 5. Kuva ei onnistu, APUA! 
 6. Erilaiset objektiivit
 7. Lisävarusteet, akut ja muistikortit 
 8. Kameran käyttö, huolto ja myynti 
 9. Luova valokuvaus ja inspiraatio

Ilmoittaudun Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssille

Pienyrittäjien tuotekuvauskurssi. Jäsenhintaan 20€! 

Opi monipuolisesti tuotekuvausta aina koruista ruokaan. Kurssiin voi osallistua järjestelmäkameralla tai kännykällä kuvaamalla. Kurssi on omiaan myös esimerkiksi sosiaaliseen mediaan sisältöä tekeville. Kurssilla ei ole alkamis- tai päättymispäivää eli kurssia voi suorittaa ihan omassa tahdissa. Kurssilaisille on oma Nellin kurssilaiset fb-ryhmä, jossa voi olla niin kauan kuin haluaa. Nellilivet järjestetään säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa ja siellä voi kysyä neuvoja. Voit toivoa omaa aihetta liveen. Myös aiempia nauhoitettuja livejä voi katsoa kaikki kurssin osallistujat. 

Verkkokurssin sisältö: 

 1. Tuotekuvauksen aloittaminen 
 2. Näin rakennat kotistudion 
 3. Tuotekuvaus järjestelmäkameralla 
 4. Tuotekuvaus kännykällä 
 5. Kuvakulmat ja luonnonvalon hallinta 
 6. Kuvausvinkit eri tuotteille 
 7. Fiiliskuva eli tarinallinen tuotekuva 
 8. Flatlay kuvan suunnittelu ja asetelmat 
 9. Valaisu lisävaloilla 
 10. Tuotekuvan editointi eli kuvankäsittely

Ilmoittaudun Pienyrittäjien tuotekuvaus -verkkokurssille

Kesäretki Örön saarelle

Varapaikoille voi vielä ilmoittautua!

Retkelle voivat ilmoittautua ja lähteä mukaan ainoastaan kaksi rokotusta saaneet jäsenemme. Bussimatkan ja majoituksen muodon vuoksi emme pysty turvavälejä takaamaan koko retken ajaksi.

Järjestämme osastomme ensimmäisen kesäretken Öron saareen, Kemiöön elokuussa. Kolmepäiväinen reissu sisältää matkat, majoituksen hostellissa, ruokailut, saunan kolmena iltana, opastetun kierroksen ja aktiviteetteja saarella. Aikaa on myös hyvin omatoimiseen saareen tutustumiseen ja muihin aktiviteetteihin. Voit lukea Öröstä lisää täältä.

Lähtö reissuun on torstaina 26.8. iltapäivällä ja paluu sunnuntaina 29.8. illalla. 

Kellonajat ja kuljetuksen lähtöpaikka tarkentuvat myöhemmin. Omavastuuhinta on 50e.

Ilmoittaudun Örön kesäretkelle

Erikoisruokavaliot *

Leffailta Riviera elokuvateatterissa 24.9.2021 klo 17.00

Ammattiosaston yksityinen elokuvanäytös järjestetään perjantaina 24.9.2021 klo 17.00 alkaen. Ovet aukeavat 16:45 ja näytös alkaa tasan 17:00.

Illan elokuvana on vuonna 2014 ensi-iltansa saanut Wes Andersonin ohjaama ja käsikirjoittama The Grand Budapest Hotel. Elokuva kertoo kyseisin hotellin conciergestä, M. Gustavesta (Ralph Fiennes), ja hänen apulaisestaan Zero Moustafasta (Tony Revolori). Elokuvan kesto on 1h 39min. Lue elokuvasta lisää täältä.

Tarjolla on pientä syötävää ja virkistävää juotavaa, joita voit nauttia elokuvaa katsellessasi. 

Hinta ammattiosaston jäsenille 20 €/hlö ja ei-jäsenelle 30 €/hlö, eli ota kaveri mukaan!

Ilmoittaudun mukaan Leffailtaan

Menopaussi -musikaali, Aleksanterin teatterissa 

Tämä tapahtuma jouduttiin peruttiin jo pariin kertaan. Josko kolmas kerta todensanoisi ja pääsisimme nauttimaan kulttuurista ja ruuasta näytöksen jälkeen.

Menopaussi-musikaali on riemukas ylistys naiseudelle, naiselle parhaassa iässä, keski-iässä! Neljä hyvin erilaista naista törmäävät sattumalta tavaratalon alennusmyynnissä, tilanteet johtavat yhdestä toiseen ja naiset löytävät pian yhteisen sävelen - kirjaimellisesti. Lue lisää täältä.

Nyt Menopaussi-musikaali on varattu: lauantai 9.10.2021 klo 14.00 ja näytöksen jälkeen ruokailu yhdessä! Jäsenhinta 20 €/hlö.

Ilmoittaudun mukaan Aleksanterin teatteriin