ILMOITTAUTUMISET

Maksavat jäsenet ovat etusijalla tapahtumiin ja muihin etuihin. Näet menneet tapahtumat täällä.

Perumiset sähköpostitse osaston sähköpostiin marava701@gmail.com. Mikäli jäsen peruu ilmoittautumisen liian myöhään ilman hyväksyttävää syytä, tai jättää saapumatta, voidaan häneltä veloittaa tapahtuman todellinen kustannus.

Movie&Dinner: Piemonten tryffelin metsästäjät. Maanantaina 15.1.2024 klo 17:00, Riviera Kallio. Omavastuu 20€.

Nyt on osastomme jäsenille tarjolla ainutkertainen tilaisuus nähdä yksityisnäytöksenä elokuvateatteri Rivierassa (Harjukatu 2, 00500 Helsinki) viehättävä, sympaattinen, hyvänmielen dokumenttielokuva Piemonten tryffelinmetsästäjät. Elokuvan aikana nautimme Rivieran tapaksia ja juotavaa. 

Elokuva kertoo syvällä Italian, Piemonten metsissä ryhmästä 70-80 vuotiaita miehiä jotka etsivät kuumeisesti harvinaista ja kallista valkotryffeli Albaa, jota ei vielä pystytä viljelemään. 

Heitä ohjaa sukupolvet ylittävä salainen kulttuuri ja tietotaito yhdessä rakkaiden koulutettujen koiriensa kanssa. He elävät yksinkertaista elämää eläintensä rinnalla, melkein kuin sadussa. Ilman matkapuhelimia tai internetiä, valmistavat ruokansa ja juomansa itse. 

Nämä miehet piilottelevat jotain paljon arvokkaampaa kuin himottu herkku: avaimen rikkaaseen ja tasapainoiseen elämään.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ilmoittaudun osaston leffa-iltaan maanantaina 15.1.2024 klo 17:00 Rivierassa.

Olen tarkistanut, että antamani tiedot ovat oikein

Mikäli jäsen peruu ilmoittautumisen liian myöhään ilman hyväksyttävää syytä, tai jättää saapumatta, voidaan häneltä veloittaa tapahtuman todellinen kustannus.

Värikäs arki -kokkikurssi. Maanantaina 22.1.2024 klo 16-20, Iso Roobertinkatu. Omavastuu 25€.

Vuoden 2024 ensimmäisenä jäsenetuna osastomme tarjoaa hyödyllisen vegaaniruokakurssin edulliseen omavastuuhintaan! Ruokailon Värikäs arki -vegaaninen kokkikurssi sopii kaikille keittotaidoista ja ruokavaliosta riippumatta.

Kurssilla kokatut ruoat ovat monipuolisia ja sovellettavissa syöjämäärän mukaan. Noin neljän tunnin kokkikurssilla kokataan yhdessä vegaanisia arkiruokia käyttäen erilaisia kasviproteiinin lähteitä sekä tuoreita raaka-aineita. Reseptit on valittu valmistusnopeutta ja -helppoutta silmällä pitäen, vaikka mukaan mahtuu pari vaativampaakin ohjetta. 

Kurssilla osallistujat jaetaan eri tiimeihin, jotka kokkaavat keskenään eri ruokia, ja kokkailujen päätteeksi katammekin pöydän ja nautimme useamman ruokalajin illallisen! Aterian päättää hurmaavan herkullinen jälkiruoka.

Tilaisuuden päätteeksi kaikki osallistujat saavat Värikäs arki e-reseptikirjan (pdf), joka sisältää kaikki kurssilla kokatut reseptit sekä monta muuta täysin kasvipohjaista ohjetta. Kirja sisältää myös tietoa ja vinkkejä, joiden avulla voit syventää kasvisruokatietämystäsi.

Aloita siis vuosi terveellisesti ja tule tutustumaan vegaaniruuan maailmaan!

Ilmoittaudu 15.11.2023 mennessä.

Ilmoittaudun Värikäs arki -kokkikurssille ma 22.1.2024 klo 16-20.

Olen tarkistanut, että antamani tiedot ovat oikein

Mikäli jäsen peruu ilmoittautumisen liian myöhään ilman hyväksyttävää syytä, tai jättää saapumatta, voidaan häneltä veloittaa tapahtuman todellinen kustannus 95€.

SELKEÄN KIELEN VERKKOKURSSI

Onko kirjoitustaitosi ruosteessa? Kaipaatko apua selkeän, ymmärrettävän ja jäsennellyn tekstin tuottamiseen? Jos vastasit kyllä, on tämä verkkokurssi juuri sinulle! Osastomme tarjoaa kurssin edulliseen jäsenhintaan, 10e/jäsen.

Kurssin jälkeen:

  • tiedät miten kirjoittaa selkeää kieltä
  • osaat pilkkoa tekstin palasiin
  • ymmärrät erilaisten kohderyhmien tarpeet
  • tiedät miten kirjoittaa sujuvia sähköposteja

Selkeän kielen verkkokurssi sisältää 3 oppituntia:

  • Oppitunti 1, Selkeä kieli: tervetuloa-video, 2 opetusvideota, pohdintatehtäviä, tehtäviä ja tekstejä.
  • Oppitunti 2, Kirjoitusprosessi: 2 opetusvideota, pohdintatehtäviä, tekstejä.
  • Oppitunti 3, Sujuvasti sähköpostissa: 2 opetusvideota, pohdintatehtäviä, tehtäviä, tekstejä ja päätösvideo.

Materiaalit ovat käytössäsi puoli vuotta, joten voit aina halutessasi palata niihin. 

Ilmoittaudun Selkeän kielen verkkokurssille.

Tilaan ammattiosaston uutiskirjeen
Olen tarkistanut, että antamani tiedot ovat oikein.